Loma-asunto järven rannalle?

Onko sinulla unelma loma-asunnosta järvenrannalla? Vai viettäisitkö aikaasi mieluummin aktiivisessa laskettelukeskuksessa, luonnon helmassa lähellä harrastusmahdollisuuksia? Onko mieleisesi paikka sittenkin rauhallisessa metsämaisemassa? Toteutamme yksilöllisiä ja laadukkaita loma-asuntoja sinun unelmiesi mukaan. Kauttamme saat myös kattavan tonttitarjonnan.

Kuinka etenemme

KUINKA ETENEMME?

Haluatko että hoidamme sinulle loma-asunnon täysin valmiina? Vai onko sinulla osaamista jota rakentamisen aikana voidaan hyödyntää? Rakennamme sinulle täysin valmista tai siihen pisteeseen mihin itse haluat.

Lue lisää toimintamallistamme
Terveet rakenteet

TERVEET RAKENTEET PUUSTA

Hyödynnämme rakennusprojekteissamme massiivipuurakentamista. Käyttämämme CLT-tekniikka on uuden ajan puurakentamista, jossa yhdistyvät puun luontaiset rakennustekniset ominaisuudet sekä rakentamisen tehokkuus.

Lue lisää CLT-rakentamisesta

"Aiemmat kokemuksemme omakotitalon teettämisestä olivat niin hyvät, että halusimme ehdottomasti saada timpurin tekemään yläkertavarauksesta meille yläkerran. Tällä kertaa projekti sujui erittäin jouhevasti , ja sain olla itsekin mukana projektissa, juuri sen verran kuin ehdin. Suosittelen lämpimästi! "

- Heikki Määttä, Oulu

"Kaikki meni sovitun mukaisesti ja aikataulut pitivät hyvin. Työn jälki laadukasta ja työsuoritus ammattimainen. Voin suositella huoletta!"

- Matti K, Ii

"Ulkosaunarakennus nousi syksy-talvirakentamisena vilkkaasti. Ehdottamiini ja rakennustarkastuksen ehdottamiin suunnitelman muutoksiin veljekset reagoivat nopeasti ja paluusähköpostissa tuli aina vaihtoehtoluonnokset josta valita muutoksen toteutus. Budjetti piti ja prosessin aikana tilaamani lisätyöt tulivat tehtyä nopeasti ja normaalihinnoilla. Käyttöönottotarkastuksen jälkeen heti saunan pesään tulet ja saunomaan. Nyt keväällä vaan loppumaali ulkopintaan. Tämän kokemuksen perusteella uskallan suositella veljesten palveluja muillekin."

- Juha Hyvärinen, Oulu

Ota yhteyttä!


Olen kiinnostunut