Toteutamme unelmasi laadukkaasta puukodista

Olemme toteuttaneet 10 vuoden aikana kymmenien perheiden asumisen unelmia. Teemme kodit suunnittelusta loppusiivoukseen.

Kuinka etenemme

KUINKA ETENEMME?

Haluatko että hoidamme sinulle valmiin kodin? Onko sinulla osaamista jota rakentamisen aikana voidaan hyödyntää? Onko sinulla mahdollisuus osallistua rakentamiseen? Rakennamme sinulle täysin valmista tai siihen pisteeseen mihin itse haluat.

Lue lisää toimintamallistamme
Terveet rakenteet

TERVEET RAKENTEET PUUSTA

Hyödynnämme projekteissamme massiivipuurakentamista. CLT on uuden ajan puurakentamista, jossa yhdistyvät puun luontaiset rakennustekniset ominaisuudet sekä rakentamisen tehokkuus.

Lue lisää CLT-rakentamisesta

TALO TOIVEIDESI MUKAAN

Kanssamme sinulla on vapaus valita, millaisen kodin haluat ja kuinka haluat sen kanssamme rakentaa. Meille on tärkeää, että uudessa talossasi ovat kaikki ne materiaalit ja yksityiskohdat, joita olet aina halunnut. Kerro meille toiveesi.

Lue lisää toimitussisällöstämme

"Aiemmat kokemuksemme omakotitalon teettämisestä olivat niin hyvät, että halusimme ehdottomasti saada timpurin tekemään yläkertavarauksesta meille yläkerran. Tällä kertaa projekti sujui erittäin jouhevasti , ja sain olla itsekin mukana projektissa, juuri sen verran kuin ehdin. Suosittelen lämpimästi! "

- Heikki Määttä, Oulu

"Kaikki meni sovitun mukaisesti ja aikataulut pitivät hyvin. Työn jälki laadukasta ja työsuoritus ammattimainen. Voin suositella huoletta!"

- Matti K, Ii

"Ulkosaunarakennus nousi syksy-talvirakentamisena vilkkaasti. Ehdottamiini ja rakennustarkastuksen ehdottamiin suunnitelman muutoksiin veljekset reagoivat nopeasti ja paluusähköpostissa tuli aina vaihtoehtoluonnokset josta valita muutoksen toteutus. Budjetti piti ja prosessin aikana tilaamani lisätyöt tulivat tehtyä nopeasti ja normaalihinnoilla. Käyttöönottotarkastuksen jälkeen heti saunan pesään tulet ja saunomaan. Nyt keväällä vaan loppumaali ulkopintaan. Tämän kokemuksen perusteella uskallan suositella veljesten palveluja muillekin."

- Juha Hyvärinen, Oulu

Ota yhteyttä!


Olen kiinnostunut