Tarvitseeko yrityksesti laadukkaat toimitilat?

Olemme toteuttaneet rakennusprojekteja myös yrityksille. Mikäli sinulla on tarpeita toimitilojen suhteen, niin olemme kumppanisi toteuttamaan projekteja.

Kuinka etenemme

KUINKA ETENEMME?

Tarvitseeko yrityksesi toimitiloja? Present-rakenne kumppanina rakennusprojekti etenee askel kerrallaan valmiiseen lopputulokseen.

Lue lisää toimintamallistamme
Terveet rakenteet

TERVEET RAKENTEET PUUSTA

Hyödynnämme rakennusprojekteissamme massiivipuurakentamista. Käyttämämme CLT-tekniikka on uuden ajan puurakentamista, jossa yhdistyvät puun luontaiset rakennustekniset ominaisuudet sekä rakentamisen tehokkuus.

Lue lisää CLT-rakentamisesta

"Aiemmat kokemuksemme omakotitalon teettämisestä olivat niin hyvät, että halusimme ehdottomasti saada timpurin tekemään yläkertavarauksesta meille yläkerran. Tällä kertaa projekti sujui erittäin jouhevasti , ja sain olla itsekin mukana projektissa, juuri sen verran kuin ehdin. Suosittelen lämpimästi! "

- Heikki Määttä, Oulu

"Kaikki meni sovitun mukaisesti ja aikataulut pitivät hyvin. Työn jälki laadukasta ja työsuoritus ammattimainen. Voin suositella huoletta!"

- Matti K, Ii

"Ulkosaunarakennus nousi syksy-talvirakentamisena vilkkaasti. Ehdottamiini ja rakennustarkastuksen ehdottamiin suunnitelman muutoksiin veljekset reagoivat nopeasti ja paluusähköpostissa tuli aina vaihtoehtoluonnokset josta valita muutoksen toteutus. Budjetti piti ja prosessin aikana tilaamani lisätyöt tulivat tehtyä nopeasti ja normaalihinnoilla. Käyttöönottotarkastuksen jälkeen heti saunan pesään tulet ja saunomaan. Nyt keväällä vaan loppumaali ulkopintaan. Tämän kokemuksen perusteella uskallan suositella veljesten palveluja muillekin."

- Juha Hyvärinen, Oulu

Ota yhteyttä!


Olen kiinnostunut